• TBF DUYURU NO: 47 / 2018 ENGEL ATLAMA KOMİSER GÜNCELLEME | 05.05.2018

Sayın İlgililer

Değerli hakem ve komiserlerimiz federasyonumuz Yarışma Görevlilerinin eğitimleri, kuralların doğru uygulanması, paydaşlarla iletişim vs gibi konularda geçtiğimiz yıldan beri özenle seminerler düzenlemekte, yurt dışı kurs ve seminerlere görevlilerimizin katılmalarına öncülük etmektedir.

Bu amaçla 18 Mayıs 2018 Cuma günü saat 13.30'da FEI Tutor (hakem, komiser) Radovan Salek'in direktörlüğünde Engel Atlama Komiser güncellemesi düzenlenmiştir. Bu tarihte yarışmalarda görevli olan arkadaşlarımız haricinde tüm komiserlerimizin katılımı beklenmektedir, güncellemeye katılanların talepleri halinde federasyonumuz kendilerine okul ve/veya çalıştığı kurumlardan izinli sayılmaları için belge verecektir.

Seminer 19 Mayıs Cumartesi tüm gün ve 20 Mayıs Pazar saat 14.00' a kadar İASK da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında uygulamalı olarak devam edecektir. Zorunlu olmamakla beraber arzu eden hakemlerimizin (özellikle Başhakemlerimizin) de seminere katılmaları seminerin hedefine ulaşmasında yardımcı olacaktır.

Seminerin düzenleneceği salonun daha sonra duyurusu yapılacaktır.

Saygılarımızla

TBF