• ŞANLIURFA GÖBEKLİTEPE ATLI DAYANIKLILIK YARIŞMALARI SONA ERDİ! | 13.11.2017

ŞANLIURFA GÖBEKLİTEPE ATLI DAYANIKLILIK YARIŞMALARI SONA ERDİ!

Türkiye Binicilik Federasyonu ve Türkiye Jokey Kulübü'nun ortaklaşa düzenlediği Göbeklitepe Atlı Dayanıklılık Yarışmaları 12-13 Kasım tarihlerinde Şanlıurfa hipodromunda yapıldı. 

K2,K1 ve Veteranlar Yarışması olmak üzere 3 kategoride düzenlenen yarışmalarda toplam 25 sporcu yarışmalara katıldı. Sabah başlayan K2 yarışmasına Gıda Tarım ve Hayvancılık Eski Bakanı ve Ak Parti Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker katıldı. Daha sonra yapılan Veteranlar Yarışmasına Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Sayın Atıf Bülent Bora, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Sayın Yasin Kadri Ekinci, Türkiye Jokey Kulübü Genel Müdürü Sayın Tuncel Aydın, Türkiye Jokey Kulübü Genel Müdür Yardımcısı Sayın Burak Konuk, Eko Fuarcılık Genel Müdürü İlker Altun ve CNN Türk Programlar Koordinatörü Aslı Öymen ve Türkiye Binicilik Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Sayın Muhammed Abdullah Özer katıldı. 

Şanlıurfa Hipodromu Atlı Terapi Merkezi açılışı öncesi, Atlı Dayanıklılık Yarışmaları ödül töreni yapıldı. Kalifikasyon yarışması ödüllerini Sayın Atıf Bülent Bora, K2 yarışması ödüllerini Sayın Yasin Kadri Ekinci, Veteranlar yarışması ödüllerini ise Ak Parti Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker verdi. 

Yarışmalara katılan tüm sporcuları ve atları tebrik eder,başarılarının devamını diler,emeği geçen herkese teşekkür ederiz.