• TBF DUYURU NO: 156/2015 ENGEL ATLAMA BALKAN ŞAMPİYONASI HAZIRLIKLARI HAKKINDA (2) | 14.08.2015

Sayın İl Temsilcileri
Sayın Kulüp Başkanlıkları
Sayın Sporcular


Engel Atlama Balkan Şampiyonasına ülkemiz 58 at ve 43 binici ile katılmaktadır. Ön angajman listesi (Ek 2 ) ve TBF Balkan Şampiyonası Milli Takım Belirleme listesinin (Ek 1) güncel halleri ekte yer almaktadır. Ön angajman (Ek 2) listesinde yer alan sporcuların tümü Milli Takım koşma hakkına sahiptirler.

Organizasyona ait detaylı bilgiler aşağıda belirtilmiştir:

Sporcu Taşıma
Sporcular 26 Ağustos sabahı minibüs ile yola çıkacaklardır. Sporculara gri pasaportlar verilmeye devam edilmektedir. Almak isteyenlerin ivedilikle tarafımıza başvurmaları gerekmektedir.

Konaklama
Hotel Meliton’un TBF rezervasyonlu odalarına sporcuların yerleşimleri yapılmaya devam etmektedir. Rezervasyonunu yaptırmayan sporcularımız lütfen TBF ile irtibata geçiniz.
Organizasyon Komitesi ile mutabık kalınarak, Şampiyona haftasına kalan takım ve ferdi sporcuların konaklamaları 01 – 07 Eylül tarihleri arasında karşılanacaktır. Ancak bu tarihlerin konaklamaları ilk hafta koşulacak CSI1* yarışması sonrası belli olacaktır.

Kan Alımı – Ata Karne
Atların II.Kan alımları 20 Ağustos Perşembe günü yapılacaktır. Bu süre içerisinde Ata Karneleri TBF tarafından çıkartılacaktır.

At Taşıma
Daha önceki duyurularda belirtildiği üzere, Federasyonumuzca EK 1 tablosunda yer alan binicilerin atlarının taşınması için 5 van organize edilmiştir. Listede yer alıp atını kendi van aracı ile götürmek isteyen sporculara at başına 550 € van desteği verilecektir. Kendi van aracı ile atlarını götürecek sporcular, ata karnelerini de kendileri organize edeceklerdir. Ancak ata karne harç bedeli belge karşılığı Federasyonca ödenecektir. TBF organizasyonu ile götürülen atlar (EK 1) 25 Ağustos tarihinde Türkiye’den yola çıkıp, Şampiyona sonrası 07 Eylül tarihinde Türkiye’ye dönmek üzere yola çıkacaklardır. Atların hangi van aracın da olacağı, ata karneler çıkartıldığında sporculara bildirilecektir.

Seyis
Listede yer alan 37 at için 7 seyis belirlenecektir. Belirlenen bu seyisler TBF organizasyonu ile götürülecektir.

* Sporculardan FEI Pasaportları eksik olanların ivedilikle tamamlamalarını rica ederiz.
* Sporculara verilecek eyeraltı ve tshirtler Yunanistan’da teslim alınabileceği gibi, 20 Ağustos itibariyle TBF İstanbul Ofisinden de alınabilir.


Bilgilerinizi rica ederiz.

TBF

EK_1_BALKAN ŞAMP MİLLİ TAKIM BELİRLEME

EK_2_PORTO CARRAS YARIŞMA ANGAJMAN LİSTESİ