• TBF DUYURU NO: 150/2015 ENGEL ATLAMA BALKAN ŞAMPİYONASI MİLLİ TAKIM BELİRLEME | 05.08.2015

Sayın İl Temsilcileri
Sayın Kulüp Başkanlıkları
Sayın Sporcular

2015 Engel Atlama Balkan Şampiyonası Yarışmasına katılacak Milli Takımlar aşağıda ekte yer almaktadır. Genç Yetişkinler kategorisinde 3 binici, Yıldızlar kategorisinde 9 binici diğer kategorilerde 8’er binici olarak belirlenmiştir. Genç Biniciler kategorisine 4. binici ekleme imkanı daha sonra değerlendirilecektir.

Bu belirlemeler at sahipleri, biniciler ve antrenörlerimizin uyarıları dikkate alınarak son hali verilen ekteki puan tablosuna göre yapılmıştır.

Ekte yer alan Milli Takım Aday kadrosu puan tablosunda Milletler Kupalarına katılan, Avrupa Şampiyonasına katılacak ve geçerli mazeretleri nedeni ile Balkan Şampiyonasına gidemeyecek binicilerimiz yer almamıştır.

Değerlendirmeler tüm dünyada yapıldığı gibi at bazında yapılmıştır.

Balkan Şampiyonasının yapılacağı sahanın zemini çimdir.  Bizim atlarımızın ne yazık ki çim saha performansları bilinmemektedir. Bu nedenle 4’lü takım seçimleri şampiyonadan bir hafta önce aynı sahada yapılacak yarışmalarda atlarımızın performansları görüldükten sonra yapılacaktır. Atların 1. kan alımları yarın yapılacaktır. Bu konuda federasyonumuzla ilişki halinde olunmalıdır.

Bilgilerinizi rica eder, tüm binicilerimize başarılar dileriz.

Saygılarımızla

TBF

2015 Engel Atlama Balkan Şampiyonası Milli Takım Aday Kadrosu
2015 Engel Atlama Balkan Şampiyonası Milli Takım Belirleme Tablosu