• TBF DUYURU NO: 121/2015 ENGEL ATLAMA AVRUPA ŞAMPİYONASI YILDIZ VE GENÇ BİNİCİLER MİLLİ TAKIMI BİLGİLENDİRME | 26.05.2015

Sayın İl Temsilcileri
Sayın Kulüp Başkanlıkları
Sayın Sporcular

2015 yılı için 24.12.2014 tarih 76/2014 nolu duyuru ile belirtilen  Milli Takım seçme yarışmaları tamamlanmıştır. Seçme yarışmalarına katılan sporcuların aldığı puanlar değerlendirilerek aşağıdaki isimler ile Milli Takım Kadroları belirlenmiştir.

Bu sporculara Milli Takım Resmi Veterineri Antonio  Romano tarafından yapılan veteriner kontrolü raporu ile atların yurtdışına çıkmalarına engel olmadığı kesinleşmiştir.

Yıldızlar Milli Takımı, sporcuların kamp süresince gelişecek durumlarına göre Milli Takım Resmi Antrenörü Gary Young tarafından belirlenecektir.

Gençler Milli Takımı için Türkiye’den giden üç sporcu ile birlikte Avrupa’da at binen diğer genç sporcuların yarışma sonuçları ile video görüntülerini Milli Takım Resmi Antrenörü Gary Young’ın değerlendirmesi sonucu kampa dahil edileceklerdir. Avrupa’dan gelen sporcuların konaklama ve angajman bedelleri Federasyonca karşılanacak diğer giderler sporculara ait olacaktır. Ancak Genç Milli Takım olarak katılacakları Avrupa Şampiyonasında başarı elde etmeleri durumunda Federasyon Yönetim Kurulu’nun belirleyeceği esaslar çerçevesinde “Sporcu At Bakımına Katkı Desteği” yapılacaktır.

Sporcuların kamp programları 07.05.2015 tarih ve 115 nolu durumuzda belirtilmiştir. Detaylı bilgi için Federasyonumuz ile irtibata geçilebilir.

Sporcularımıza ve teknik ekibe başarılar dileriz.

Yıldız Biniciler Milli Takımı
Aleyna İrten
Buse Büke
Emir Koçak
Gamze Gür
Taha Yedikardeş
Zeynep Sesel

Genç Biniciler Milli Takımı
Ahmet Berk Başeğmez
Necmi Eren
Nur Tuvana Baktıroğlu

Saygılarımızla

TBF