• TBF DUYURU NO 35 / 2022 ENGEL ATLAMA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TÜRKİYE KUPASI VE İSME ÖZEL YARIŞMALAR | 24.03.2022

Türkiye Binicilik Federasyonu Uluslararası yarışma programlarını göz önünde bulundurarak Engel Atlama branşında Türkiye Şampiyonası, Türkiye Kupası ve İsme Özel Yarışmaların tarihlerini 15 Aralık 2021 tarihinde belirleyerek TBF 2022 Faaliyet Takviminde yayınlamıştır.

Türkiye Şampiyonası, Türkiye Kupası, İsme Özel Yarışmaların organizasyonlarına talip olan kulüpler, tekliflerini aşağıdaki tabloda minimum tutarları belirtilen At Bakımına Katkı ödülleri çerçevesinde en geç 10 Nisan 2022 tarihine kadar kapalı zarf usulü ile Türkiye Binicilik Federasyonu, Poligon Mahallesi, Girne Caddesi No: 54 İstinye, Sarıyer, İstanbul adresine göndermeleri gerekmektedir.

Türkiye Binicilik Federasyonu’na gelen teklifler 13 Nisan Çarşamba günü saat 10:00’da tekliflerini ileten kulüp temsilcilerinin katılımının sağlanacağı Zoom toplantısında açılacak ve okunacaktır. Toplantı sonrasında açılan teklifler aynı gün Yönetim Kuruluna sunularak değerlendirilecek ve sonuçlar onay alınmasına müteakip 15 Nisan 2022 tarihinde Türkiye Binicilik Federasyonu Web Sitesinde açıklanacaktır.

Kulüplerden gelen teklifleri değerlendirmek için en önemli unsur genel kabul görmüş tesis yeterlilik kriterlerine uygunluktur. Kulüpler tesis yeterlilik kriterlerine uygunluklarına göre yarışmalara talip olma hakkına öncelikli olarak sahip olacaklardır.

Aşağıda en az teklif tutarları belirtilen At Bakımına Katkı Ödülleri yarışmalarda dereceye giren sporculara organizasyonu alan kulüp tarafından verilecektir. Türkiye Şampiyonası, Türkiye Kupası ve İsme Özel Yarışmaları düzenlemeye hak kazanan kulüplere Federasyonumuz her bir organizasyon için 30.000 TL yarışma organizasyonu katkı payı verecektir.