• TBF DUYURU NO: 102 / 2016 2016 ROMANYA ENGEL ATLAMA BALKAN ŞAMPİYONASI BİLGİLENDİRME | 25.08.2016

Sayın Kulüp Başkanlıkları
Sayın Sporcular

ÖNEMLİ DUYURU:

1-5 EYLÜL BALKAN ŞAMPİYONASI İLE İLGİLİ HATIRLATMA:

5.000TL Ata Karne bedelinin 25 Ağustos'dan önce Federasyona yatırılması gerekmektedir.
26 Ağustos Ata Karnelerinin çıkarılması.(Erdil Veterinerlik)
Milli Sporcularımızın atlarının taşıması ile ilgili organizasyon sorunsuz tamamlanmıştır.Her atın hangi van ile gideceği belirlenmiştir.
29 Ağustos Atların yola çıkması ve Milli Binicilerin Rin Grand Hotel-7D Vitan-Barzesti street. +40 372100000 Bükreş e giriş yapması.(Rezervasyonlar yapılmış ve Otel-Yarış yeri arası araç ayarlanmıştır).
Binicilerimiz Türkiye-Romanya ulaşım masraflarını kendileri karşılayacaktır.
Görev pasaportu olan sporcularımızın,çıkışta sorun yaşamamak için Federasyonumuzdan muhakkak görevlendirme yazısı temin etmesi gerekmektedir.
En geç 30 Ağustos'da tüm atların Romanya da Yarış yerinde hazır olması gerekmektedir.30 Ağustos Salı günü saat 10:00'dan itibaren atlar ahırlara kabul edilecektir.Gümrüklere yazı yazılarak kamyon plakalarımız bildirilmiş olup,yabancı veterinerler hazır bulunacaktır.
Tüm Milli Sporcularımız için 1 adet Türk Bayraklı eyer altı,2 adet tişört ve 1 adet eşofman üstünün 26 Ağustosta 11:00'den sonra Federasyon ofisinden temin edilecek,Şampiyona süresince üzerinde başka logo olan eyer altları kullanılamıyacaktır.
Tog ve kırmızı ceketleri Milli Sporcularımız kendileri temin edecektir.
Ata karnesi yurt dışından olan atların,Türkiye'ye dönmeden 3 gün önce Romanya'da kan örneği aldırarak,sağlık belgelerinin düzenlenmesi gerekmektedir.Kesin ithalatı yapılacak atların prosedürü ithalatçı firmalardan öğrenilebilir.
Romanya da ilk 4 olarak açıklanacak Milli Takımın kan alım masrafları Balkan Şampiyonası sonrası fatura karşılığı ödenecektir.
Kafilemizde 10 adet seyis olup,tüm atlar seyislere paylaştırılmıştır.Seyis başına günlük 50€ harcırah verilecektir.Seyislerin konaklama organizasyonları kendilerine ve At Sahiplerine aittir.(30 Ağs-5 Eyl)

Ekip Şefi Mike Florance,Koordinatör Kristal Karakuş
Tüm sorularınız için iletişim: Ebru İnan TBF 0554 4024810

Başarılar dileriz,
Saygılarımızla


TBF