• TBF DUYURU NO: 59 / 2016 KULÜP İNTERNET SİTESİ PROJE BİLGİLENDİRME | 28.04.2016

Sayın İl Temsilcileri
Sayın Kulüp Başkanlıkları
Sayın İlgililer


Bildiğiniz gibi Federasyonumuzun en önemli hedeflerinden biri Biniciliği sevdirme, yaygınlaştırma kapsamında iletişim ve tanıtımı arttırmaktır. Bu vesile ile yaptığımız projenin ilk aşaması Federasyonumuzun İnternet sayfasını yenilenmiş olup 25 Nisan tarihinde hizmetinize açılmıştır. Projenin ikinci aşaması isteyen her kulübümüzün kendi İnternet sitelerini oluşturmalarını sağlamaktır.

Federasyon İnternet Sitesine bağlı tek tip dizayn yapılacak bu Kulüp İnternet Siteleri, kulüplerimiz tarafından kolayca sosyal medya basitliğinde dizayn edilebilecektir. Kulüplerimiz Internet sitelerinde kendi haberlerini, fotoğraflarını, Kurumsal ve İletişim bilgilerini, diğer renk vs özelleştirmelerini yapacaklar fakat site haritaları tek tip olacaktır.

Proje tamamlandığında Google ile yapılacak anlaşma ile aramalarda önceliklenme, aranan bazı kelimelere bağlı olarak sporumuza ve kulüplerimize kolay erişim imkanları artacaktır. Bu maksat ile bu hizmeti talep eden Kulüplerimizin 20 Mayıs 2016 tarihine kadar  ‘' ebruinan@binicilik.org.tr '' adresine başvurması rica olunur.

Yeterli başvuru sayısı sağlanırsa proje için çalışmalar başlayacaktır.

Sevgi ve Saygılarımızla

R.Kaan BAŞOĞLU
TBF
İcra Kurulu Koordinatörü
Genel Sekreter