• 2015 ENGEL ATLAMA BALKAN ŞAMPİYONASINDA YILDIZLAR MİLLİ TAKIMI İKİNCİ OLDU! | 08.09.2015

Şampiyonanın üçüncü gününde Yıldızlar Takım Şampiyonasında Türk binicilerimiz elde ettikleri ikincilikle ülkemizi gururlandırdılar. Şampiyona yarışmasını Buse Büke Rienne Va Plus 2 isimli atıyla 4/0, Melis Çelebioğlu Wilande isimli atıyla 4/0, Renk Aşık Escenta isimli atıyla 8/8, Şevval Er Comtess isimli atıyla 8/8 ceza puanıyla toplam 16 ceza puanı ile ikinci olarak tamamladı. Altın madalyayı 0 ceza puanıyla Yunanistan takımı kazanırken, bronz madalyayı 16 ceza puanıyla Bulgaristan takımı kazandı. Yarışmada ferdi olarak koşan Osman Ata Vanlı Demi Dostara isimli atıyla 4/0 ceza puanı ile yarışmanın dördüncüsü oldu.
Günün ikinci yarışması Gençler Takım Yarışmasında Sevim Defne Yesin Zinedine D isimli atıyla 16/0, Emre Eratıcı Aaike Van Het Vıtseroel isimli atıyla 4/16, Ahmet Berk Başeğmez Pinalotta isimli atıyla 12/9 toplam 33 ceza puanı ile tamamlayarak dördüncü oldu. Yunanistan toplam 4 ceza puanı ile altın madalyayı kazanırken, Hırvatistan toplam 12 ceza puanı ile gümüş madalyayı, Romanya toplam 28 ceza puanı ile gümüş madalyayı kazandı.
Günün son yarışması Genç Atlar Final Yarışmasında ise Beysim Hüseyinoğlu Eoklahoma VDL isimli atıyla 0 ceza puanı ile beşinci oldu.