• GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI VE ADANA VALİLİĞİ KUPASI SENCER HORASAN KAZANDI | 11.12.2014
5 – 7 Aralık tarihlerinde Adana Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kupası, Spor Genel Müdürlüğü Kupası, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Kupası, Adana Valiliği Kupası ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası Engel Atlama Yarışmaları sonuçlandı. 3 gün süren yarışmaya Adana'nın yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin, Gaziantep ve Eskişehir'den toplam 67 binici katıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası ve Adana Valiliği Kupasını alkışlar eşliğinde Sencer Horasan kazandı.

140 cm yüksekliğindeki Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupasını VDL Emmerton isimli atıyla Sencer Horasan kazanırken Campari I isimli atıyla Uğur Yılmaz ikinci, Unlimited Lady isimli atıyla Senem Kibar üçüncü, Quick De Stehermelle isimli atıyla Sencer Horasan dördüncü ve AB 19 Chepetto isimli atıyla Sencer Can beşinci oldu. Dereceye girenlere kupaları Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitim Daire Başkanı Metin Bayram ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi verdi.


130 cm yüksekliğindeki Adana Valiliği Kupasında Sencer Horasan Aron isimli atıyla birinci ve Paulo Pocalino isimli atıyla üçüncü olurken, Sencer Can Wise Crack isimli atıyla ikinci ve AB 19 Yeter isimli atıyla dördüncü oldu. Uğur Yılmaz ise Campari I isimli atıyla beşinci oldu. Dereceye girenlere ödüllerini Vali Mustafa Büyük ve Binicilik Federasyonu Başkan Vekili Bülent Bora verdi.

Sabah Gazetesinde çıkan haber için lütfen tıklayınız.