• 2014 ATATÜRK KUPASINI ÖMER KARAEVLİ VE 2014 İNÖNÜ KUPASINI EMRE ERATICI KAZANDI | 22.10.2014
İzmir Atlı Spor Kulübü’nde 17 – 19 Ekim tarihlerinde düzenlenen Atatürk Kupası ve İnönü Kupası sahiplerini buldu. Binicilik camiasının yoğun ilgi gösterdiği yarışmalarda biniciler İzmirli sporseverleri coşturdu. 2014 Atatürk Kupasını Ömer Karaevli ve İnönü Kupasını Emre Eratıcı kazandı.

2014 Atatürk Kupasında hem müsabakayı hem de barajı Royal Equestrian Storm isimli atıyla hatasız tamamlayan Ömer Karaevli birinci oldu. 145 cm yüksekliğindeki parkuru hatasız tamamlayarak Ömer Karaevli ile beraber baraja kalan Sencer Horasan Quick De Stehermelle isimli atıyla ikinci, Hüsnü Dinç Chiara isimli atıyla üçüncü, Hasan Şentürk Colorland's Cheyenne isimli atıyla dördüncü ve Çağrı Başel Chacommo isimli atıyla beşinci oldu. Usta biniciler performanslarıyla İzmirli sporseverlere güzel bir hafta sonu yaşattılar.

2014 İnönü Kupasının sahibi hem müsabakayı hem de barajı Village Born M isimli atıyla hatasız tamamlayan Emre Eratıcı oldu. 130 yüksekliğindeki parkuru hatasız tamamlayarak Emre Eratıcı ile beraber baraja kalan Talya Afyoneri Wervelwind 4 isimli atıyla ikinci ve Selim Can Güney Leon G isimli atıyla üçüncü oldu. Matcho isimli atıyla Buse Şamlı dördüncü olurken Contess 29 isimli atıyla Serra Yedikardeş beşinci oldu. Genç binicilerimiz güzel performanslarıyla beğeni topladı.