• BALKAN ŞAMPİYONASI 2014 FERDİ SIRALAMADA USTALARDAN ÇAĞRI BAŞEL 2. VE SENCER HORASAN 5., GENÇLERDEN SELİM CAN GÜNEY 2. VE ADNAN ONUR 5., YILDIZLARDAN TAHA YEDİKARDEŞ 4. | 09.09.2014
4 – 7 Eylül tarihlerinde Zagreb’de düzenlenen Balkan Engel Atlama Şampiyonasına katılan Çağrı Başel, Pazar günü koşulan 1.45 metre yüksekliğindeki Grand Prix yarışmasının da sonlanmasıyla Ferdi Sıralamada Chaccomo isimli atıyla ikinci, Sencer Horasan ise Quick De Ste Hermelle isimli atıyla beşinci oldu. Slovenya adına yarışan Luka Založnik birinci, Hırvatistan adına yarışan Janka Krašovec üçüncü ve Romanya adına yarışan Andy Candin ise yarışmayı dördüncü olarak tamamladı.

Selim Can Güney, yine Pazar günü koşulan 1.30 metre yüksekliğindeki Grand Prix yarışmasının sonlanmasıyla Ferdi Sıralamada Calantus 4 isimli atıyla ikinci oldu. Adnan Onur www Molenheide nl isimli atıyla beşinci olurken, Yunanistan adına koşan Andreas Vardinogiannis birinci, Romanya adına koşan Alexandra Mladin Bradisteanu ise yarışmayı üçüncü olarak tamamladı.

Taha Yedikardeş, koşulan 1.20 metre yüksekliğindeki Grand Prix yarışmasının sonlanmasıyla Ferdi Sıralamada Coolina isimli atıyla dördüncü oldu. Hırvatistan adına koşan Josip Gugic birinci, yine Hırvatistan adına koşan Dunja Al jamal ikinci, Yunanistan adına koşan Selini Popp üçüncü ve Romanya adına koşan Adelina Adriana Rusu beşinci oldu.

Sporcularımız Adnan Onur, Çağrı Başel, Selim Can Güney, Sencer Horasan ve Taha Yedikardeşi gururla tebrik ediyoruz.