• BALKAN ENGEL ATLAMA ŞAMPİYONASI ZAGREB 2014 | 08.09.2014
5 Eylül, Cuma günü koşulan Gençler Takım Şampiyonası iki manşlı müsabaka olup Aslı Güleç Carolus isimli atıyla 4/0, Adnan Onur www Molenheide nl isimli atıyla 4/0, Selim Can Güney Calantus 4 isimli atıyla 4/0 ve Elif Özşahin Timberland isimli atıyla 12/6 hata yaptı. Yunanistan 0 hatayla Balkan Şampiyonu olurken Slovenya ve Türkiye 12 ceza puanıyla baraja kaldı. Gençler takım binicilerimiz barajda inanılmaz bir mücadele sergileyerek, Şampiyona’da ikinci oldular.

Günün son yarışması Ustalar Takım Şampiyonası da iki manşlı müsabaka olup Çağrı Başel Chaccomo isimli atıyla 1/1, Sencer Horasan Quick De Ste Hermelle isimli atıyla 4/0, Hulki Karagülle Skara Glen's Cascador isimli atıyla ve Ülkan Delikan Contero 8 isimli atıyla 6/- yaparak toplam 13 ceza puanıyla Slovenya (19) ve Romanya’yı (20) geride bırakarak Balkan Şampiyonu oldular.

6 Eylül, Cumartesi koşulan Yıldızlar Takım Şampiyonası yine iki manşlı müsabaka olup Taha Yedikardeş Coolina isimli atıyla 0/0, Neslihan Esen 0/0, Doğasu Aksoy 6/4 ve Aleyna İrten Rose isimli atıyla 4/0 hata yaptı. Yunanistan 8 ceza puanıyla üçüncü olurken Hırvatistan ve Türkiye 4 ceza puanıyla baraja kaldı. Güzel bir performans sergileyen Yıldızlar takımımız barajı toplamda 4 ceza puanıyla tamamlayıp Balkan Şampiyonası ikincisi oldular.