• AREZZO’DA DEVAM EDEN ENGEL ATLAMA YARIŞMALARININ İKİNCİ HAFTASINDA DA SPORCULARIMIZ İLK ÜÇTE YER ALDI | 01.04.2014
İtalya’da düzenlenen Toscana Tour uluslararası Engel Atlama yarışmalarının ilk haftasında farklı kategorilerde ve yüksekliklerde mücadele eden sporcularımız yarışmaların ikinci haftasında da Türkiye adına oldukça başarılı sonuçlar elde ettiler.  Gold, Silver, Bronze, Children-Junior Tur’da yarışan sporcularımız hafta boyunca başarılı performanslarıyla ilk üçte yer almayı başardılar.  

Türkiye adına Gold Tour ve Silver Tour’da mücadele eden Sencer Can Ab19 Jilet isimli atı ile 145cm yüksekliğindeki Gold Tour’da
  Cuma günü yarışmayı üçüncü sırada tamamlayarak en iyi ilk on binici arasında yer aldı ve Pazar günü düzenlenen Grand Prix’de yarışma hakkı elde etti. Aynı gün 135cm yüksekliğinde koşulan Silver Tur’da Molenhedi ile yarışan Sencer Can yarışmayı birinci sırada tamamladı. Günün bir diğer başarılı sonucu geçtiğimiz sene Avrupa yıldızlar şampiyonasında ülkemizi başarı ile temsil eden yıldız sporcumu Emir Koçak’dan geldi. Florentine isimli atı ile yarışan Emir Koçak yıldızların mücadele ettiği turda yarışmayı hatasız tamamlayarak ikinci sırada yer aldı. Yarışmayı bir diğer yıldız binicimiz Taha Yedikardeş Coolina ile dördüncü sırada tamamladı.

Cumartesi günü 140 Silver Tur’da Ballistic ile yarışan Sencer Can ikinci olurken,  Emir Koçak Florentine ile günü yine ikinci sırada tamamladı. Haftanın final gününde AB19 Chepetto ile Sener Can Silver Tur’da üçüncü, AB19 Beter ile Silver Tur’un bir diğer parkurunda yine üçüncü sırada yer aldı. Emir Koçak final gününde yıldızlar da zafere ulaşırken, Necmi Eren yarışmayı ikinci, Taha Yedikardeş ise dördüncü sırada tamamladılar.

İkinci hafta yarışmalarında ülkemizi temsil eden Çağrı Başel, Hasan Şentürk ve Hüsnü Dinç Silver Tur’daki başarılı performanslarıyla ilk beşte yeraldılar.

Toscana Tour ikinci hafta yarışmalarının bütün  sonuçların aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
 

http://eventcontent.hippoonline.de/874/874zeitplanDEU.htm?style=hippo