• İSTANBUL GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ VE TÜRKİYE MİLLİ OLİMPİYAT KOMİTESİ ZİYARETLERİ | 29.12.2021

Federasyon heyetimiz, dün İstanbul’da önemli ziyaret ve görüşmeler gerçekleştirdi. Başkanımız Engin Tuncer, Genel Sekreter Bilun Biber, Yönetim Kurulu Üyesi Hande Varhan Musaoğlu ve Av. Engin Tuzcuoğlu’ndan oluşan heyetimiz İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesini ziyaret etti.

Heyetimizi makamında kabul eden İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu ile binicilik sporunun genç nesillere etkisi ve yeni sezondaki hedefler konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Görüşmede, binicilik müsabakalarının İstanbul’da daha çok yapılması konusunda işbirliği konuları ele alındı.

Federasyon heyetimiz, aynı gün Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri Neşe Gündoğan’ı Olimpiyat Evinde ziyaret etti. TMOK projelerinde ortak çalışmalar görüşüldü.

Federasyon Başkanımız Engin Tuncer, her iki ziyaretin de binicilik branş faaliyetlerimizin gelecekteki durumunu olumlu etkileyecek nitelikte olduğunu ifade ederek, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu ve TMOK Genel Sekreteri Neşe Göndoğan’a destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür ettiğini belirtti.