• TALAS BELEDİYESİ ALİ DAĞI KUPASI ATLI DAYANIKLILIK YARIŞMALARI | 14.09.2020

11-13 Eylül 2020 tarihlerinde Talas Belediyesi, Türkiye Binicilik Federasyonu, Kayseri Atlı Spor Kulübü ve Kayseri Ticaret Borsası işbirliği ile düzenlenen Talas Belediyesi Ali Dağı Kupası Atlı Dayanıklılık Yarışmaları ödül töreni ile son buldu.

Talas Belediyesi Akçakaya Model Uçak Pisti’nde gerçekleştirilen ödül törenine Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Baş Hakem Hüsamettin Aydın, Talas Belediyesi’ne katkıları ve destekleri için teşekkür etti. Açılış konuşmasının ardından Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da ata sporu olan atçılığa destek vermekten mutluluk duyduklarını belirterek bu işe gönül vererek organizasyonu yapanları tebrik etti.

Konuşmaların ardından dereceye giren sporculara ödülleri verildi. 70 km AD1* Yarışmasında Deha Ağa isimli atıyla Ömer Faruk Pehlivan birinci, Atlas isimli atıyla Tolga Pekcan ikinci ve Fiona isimli atıyla Hikmet Burhan Kaya üçüncü oldu. 40 km Geliştirme Yarışmasında Umut Reis isimli atıyla Zeynep Hilal Güdü birinci, Kayrabey isimli atıyla Hikmet Burhan Kaya ikinci ve Alkan isimli atıyla Mehmet Ali Kavraz üçüncü oldu.20 km kalifikasyon yarışmasını 13 sporcu tamamladı.

Türkiye Binicilik Federasyonu olarak bu başarılı organizasyon için Talas Belediye Başkanlığı’na, Kayseri Atlı Spor Kulübü’ne ve emeklerini esirgemeyen tüm yetkililere destek ve katkıları için teşekkür ediyoruz.