• 2017 ENGEL ATLAMA BALKAN ŞAMP. SONA ERDİ! ŞAMPİYONADAN KUPALAR İLE GERİ DÖNEN TÜRK MİLLİ TAKIMLARIMIZI TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ! | 09.09.2017

30 Ağustos – 03 Eylül 2017 tarihleri arasında Bulgaristan’da Konna Baza “Trakiec” tesislerinde düzenlenen Engel Atlama Balkan Şampiyonası sona erdi. Türkiye adına Yıldız, Genç, Genç Yetişkin, Ustalar ve Amazonlar kategorilerinde takım ve ferdi olarak 40 at katıldı. Şampiyonadan kupalar ile geri dönen Türk Milli Takımlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şampiyonanın ikinci gününde Sinan Gencer ekip şefliğinde 2017 Engel Atlama Balkan Şampiyonu olan  Hasan Şentürk, Hüsnü Dinç, Ömer Çetin ve Uğur Yılmaz'dan oluşan Ustalar Milli Takımımızı ve Amazonlar 2017 Engel Atlama Balkan ikincisi olan Aslı Aközbek, Ayşen Ege Kunt, Oben Albayrak ve Şevval Er’den oluşan Amazon Milli takımımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şampiyonanın üçüncü gününde Gençler 2017 Engel Atlama Balkan Şampiyonası ikincisi olan Emir Koçak, Emre Gür, Eylül Karaduman ve Taha Yedikardeş’den oluşan Genç Milli Takımımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şampiyonanın son gününde ise Genç Yetişkinler Ferdi Şampiyonu Necmi Eren olurken, Buse Şamlı ikinci oldu. Günün son yarışmasında Ömer Çetin Ustalar Ferdi Balkan Şampiyonu oldu.

Binicilerimize ve atlarına ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.