• AT TERBİYESİ BALKAN ŞAMPİYONASI 2017 | 30.06.2017

At Terbiyesi Balkan Şampiyonası 2017 Zagreb, Hırvatistan 

30 Haziran- 2 Temmuz 2017 tarihlerinde Hırvatistan’ın  Zagreb şehrinde düzenlenen ve 7 ülkenin katıldığı At Terbiyesi Balkan Şampiyonası’nın ilk gününde Zeynep Haseki, İrem Kaplan, Ece Pamuk ve Lara Tümay’dan oluşan Genç Milli Takımımız ikinci olurken,  Ferhat Yavaş, Çetin Altın, Murat Sarıçoban ve Melda Alaluf’un oluşturduğu Ustalar Milli Takımımız üçüncü oldu. Binicilerimizden Zeynep Haseki Gençler Takım Testi dördüncüsü, Genç Yetişkinler Takım Testinde  Ferdi  olarak yarışan Merve Özgündoğan dördüncü Ve Derin Lara Ekici beşinci, Ustalar Kategorisinde ise Prix St.Georges testinde Ferhat Yavaş ikinci olmuştur.  

Yarışmanın ikinci gününde Yıldızlar Kategorisi Takım Testinde Ferdi olarak yarışan Mert Kırık %62,778 puan alarak gün üçüncüsü, Gençler Ferdi  Yarışma Testinde Ece Pamuk %64,123 puan alarak beşinci olup ve dereceye girdiler. Binicilerimizden İrem Kaplan, Zeynep Haseki, Ferhat Yavaş, Çetin Altın ve Murat Sarıçoban %60 barajını aşarak müzikli serbest stil testini koşmaya hak kazandılar. 

Üçüncü ve son günde Yıldızlar Kategorisi Ferdi Yarışma Testinde binicimiz Mert Kırık ve atı Cameron beşinci, Gençler Kategorisi Serbest Stil Testinde yarışan İrem Kaplan ve atı Zayson F üçüncü ve Intermediate I müzikli testinde yarışan Murat Sarıçoban ve atı Santos beşinci olarak seromonilerde yerlerini aldılar.