• ATLAR VE SOKAKLAR HAYTAP İÇİN BİR ARAYA GELİYOR... | 18.05.2016

Siz de sahipsiz hayvanlar için düzenlenmiş olan bu etkinliğe katılarak sokak hayvanlarının umudu olur musunuz?

8-14 Haziran tarihleri arasında Windowist Tower, Karbon Gallery Maslak’ta Kumru Say ve Fazıl Say’ın sokak hayvanları için düzenlemiş oldukları ortak sergiye davetlisiniz!

Küçük yaşlardan beri binicilik (engel atlama) sporuyla uğraşan Kumru Say, milli sporculuğunun yanı sıra iddialı bir hayvansever. Babası Fazıl Say ise, bestecilik ve piyanistliğinin yanı sıra, ilgili bir hayvansever...

Baba kızın ortak noktası olan hayvanseverlikleri onları ikisinin amatör oldukları sanat dallarında bir sergide bir araya getirdi. Sporcu ve hayvansever bir kızla, müzisyen ve hayvansever bir baba, amatör oldukları sanat dallarında icraatlarını HAYTAP yararına sizlere sunmaya hazırlanıyorlar.

Kumru Say’ın orijinal at çizimleri ve Fazıl Say’ın çekmiş olduğu fotoğraflar ilk defa sizlerle buluşacak. Baba kız, sahipsiz hayvanlar için uzun yıllardır Türkiye’de mücadele veren HAYTAP ile beraber bir iyilik hazırlığına giriştiler.

Sergide orijinal çizimler ve fotoğraflar bağış karşılığı hayvanseverlerle buluşacak. Bu bağışlar sahipsiz sokak hayvanlarının hayatlarını kurtarmaya, onlara daha iyi birer yaşam sunmaya yardımcı olacak. Gelin bu sergide hep beraber hepimizin ortak noktası hayvan severlikte sokaktaki sahipsiz hayvanların iyiliği için buluşalım...

Destekleyenler: Karbon Gallery, doremusic, ACM Production, Kalde