• 2016 ENGEL ATLAMA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI | 16.05.2016

2016 Engel Atlama Türkiye Şampiyonası iki hafta boyunca Kemer Atlı Spor Kulübü'nde gerçekleşti. Şampiyonanın ilk haftası 04- 08 Mayıs tarihlerinde Yıldız, Genç, Genç Yetişkinler Engel Atlama Türkiye Şampiyonası'nda Yıldız Biniciler şampiyonu Upgrader isimli atıyla Taha Yedikardeş, Genç Biniciler şampiyonu Jade De Lizami isimli atıyla Tara Subaşı, Genç Yetişkin Biniciler şampiyonu ise Wervelwind 4 isimli atıyla Talya Afyoneri oldu. 

Şampiyonanın ikinci haftası 12-15 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Yetişkin Biniciler, Amazon Biniciler Engel Atlama Türkiye Şampiyonası'nda ise Yetişkin Biniciler şampiyonu SIEC Nectar Des Roches isimli atıyla Oktay Sezek, Amazon Biniciler kategorisinde ise birinci Libas Zameo isimli atıyla Oben Albayrak oldu. Şampiyona içerisinde koşulan Genç (5-6-7 Yaşlı Atlar Kupası'nda ise kupanın sahibi Labelle isimli atıyla Mert Alıcıoğlu oldu.

İlk defa Türkiye Şampiyonası TBF Web Tv'den canlı olarak yayınlandı. Yetişkin ve Amazon Biniciler şampiyona finalleri Sayın Vedat Karagülle ve Cenk Niğdelioğlu tarafından yorumlandı. Yarışma aralarında röportajlara yer verildi. 

Yarışmalara katılan tüm binicilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. 

Yarışma sonuçlarına Yarışma Programları ve Sonuçlar linkinden ulaşabilirsiniz.