• TBF DUYURU NO: 111/2024 AT TERBİYESİ BALKAN ŞAMPİYONASI MİLLİ TAKIM BİLGİLENDİRME | 27.08.2024

01 - 04 Eylül 2024 tarihleri arasında Kemer Country Club’da  düzenlenecek olan At Terbiyesi Balkan Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etmeye hak kazanan Yıldız, Genç ve  Usta Milli Sporcuları belli oldu.

 

Türkiye Binicilik Federasyonu 2024 yılı Balkan Milli Takım Seçme Duyurusu kapsamında ilan edilen kriterlere göre; sene başından itibaren yapılan seçme yarışmalarında binici ve at kombinasyonlarının performans ve başarı sıralamasına göre tüm değerlendirmeler yapılmıştır.  Belirlenen biniciler kendi içlerinde alfabetik olarak ekte belirtilmiştir.

 

Listede isimleri yer alan sporcuların (18 yaş altı sporcuların velilerinin) entries@binicilik.org.tr adresine katılımlarını teyit etmeleri gerekmektedir.  Milli Takım kadrosunda yer alan sporcu ve atların FEI at ve vize işlemlerinin en geç 30 Ağustos 2024 Cuma tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir. At Terbiyesi Balkan Şampiyonası’na katılacak olan Milli Takım ve ferdi sporcuların angajman ücretleri Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından karşılanacaktır.

 

Milli sporcularımızdan şehir dışından gelecek olanların konaklama tüm takım ve ferdi sporcu atlarının ot, talaş, gübre, kamyonların elektrik giderleri Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından karşılanacaktır. Her kategoride takım ve ferdi madalya kazanan sporcularımıza, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından at bakımına katkı ödülü verilecektir.

 

2024 yılı At Terbiyesi Balkan Şampiyonası Milli Takımı içerisinde yer alma başarısını göstermiş tüm sporcularımızı ve atlarımızı, bu başarıda emeği geçen kulüplerimizi, antrenörlerimizi, seyislerimizi ve velilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

AT TERBİYESİ BALKAN ŞAMPİYONASI MİLLİ TAKIM LİSTESİ