• TBF DUYURU NO : 79 / 2023 AT TERBİYESİ BALKAN ŞAMPİYONASI MİLLİ TAKIM BİLGİLENDİRME | 21.07.2023

07-10 Eylül 2023 tarihleri arasında Atina - Yunanistan’da  düzenlenecek At Terbiyesi Balkan Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etmeye hak kazanan Yıldız, Genç ve Usta Milli Takım sporcuları belli oldu. 

Türkiye Binicilik Federasyonu 2023 yılı Balkan Milli Takım Seçme Duyurusu kapsamında ilan edilen kriterlere göre belirlenen sporcularımızın listesi takım ve ferdi biniciler ekte belirtilmiştir.
Ekip Şefi Mehmet Fettu Ali olarak belirlenmiştir.

Listede isimleri yer alan sporcuların (veya velilerinin) en geç 28 Temmuz Cuma günü saat 12.00’ye kadar  info@binicilik.org.tr adresine katılımlarını teyit etmeleri gerekmektedir.  

 Milli Takım kadrosunda yer alan sporcu ve atların FEI at ve vize işlemlerinin en geç 01 Ağustos tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir. At Terbiyesi Balkan Şampiyonası’na katılacak olan Milli Takım ve Ferdi sporcuların angajman ücretleri Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından karşılanacak olup yarışmalar kapsamında sporculara angajman ücretleri dahil 1.000 Euro + Kdv’ye kadar olan ilgili nakliye, konaklama vb. giderleri Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından karşılanacaktır.

At Terbiyesi Balkan Şampiyonası’na katılacak olan atların İl Tarım Müdürlüğüne başvurmadan önce TÜRK VET sistemi kayıt işlemlerinin tamamlanmış olup en kısa sürede sağlık sertifika işlemleri için İl Tarım Müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir.  

2023 yılı At Terbiyesi Balkan Şampiyonası Milli Takımı içerisinde yer alma başarısını göstermiş tüm sporcularımızı ve atlarımızı, bu başarıda emeği geçen kulüplerimizi, antrenörlerimizi, seyislerimizi ve velilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

AT TERBİYESİ MİLLİ TAKIM LİSTESİ