• TBF DUYURU NO : 47 / 2023 EYÜP SABRİ TUNCER PONY LİGİ | 25.04.2023

Sayın Kulüp Başkanlıkları

Türkiye Binicilik Federasyonu  pony binişi eğitiminin, çocukların gelişimine doğrudan katkısını ve ailelerin bilinçli ilgisini dikkate alarak geçmiş yıllarda olduğu gibi  2023 sezonunda 5  yarışmadan oluşan  bir lig organize etmeye karar vermiştir.

Binicilik sporunun pony branşından başlayarak gelişeceği ve ülke geneline yayılacağı ilkesiyle Eyüp Sabri Tuncer Kozmetik A.Ş firması bu senede önceki senelerde olduğu gibi  pony ligine desteklerini sürdürme kararı almış ve sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştır.

Türkiye Binicilik Federasyonu bu çerçevede Pony Ligine ilişkin katılım şartlarını, kulüp sorumluluklarını, yarışma takvimini ve yarışma teknik şartlarını hazırlamıştır. Bu şart ve sorumlulukları yerine getirecek Federasyona bağlı Federe kulüplerimizi aşağıda yer alan Pony Ligi ayaklarını düzenlemeye davet ediyoruz.

Federasyona bağlı Federe Kulüplerin  “Pony Ligi 2023 Sezonu Kulüp Taahhüdünde” belirlenen şartları  inceleyerek 02 Mayıs Salı günü mesai saati bitimine kadar Türkiye Binicilik Federasyonu’na  info@binicilik.org.tr  adresinden yazılı başvuru yapması gerekmektedir. Kulüplerin başvuruları değerlendirilerek, başvuru durumuna göre katılımın beklenen sayıyı geçmesi halinde kura çekilerek en geç bir hafta içerisinde ev sahibi kulüpler belirlenecektir.

 

Planlanan Yarışma Takvimi

  1. Ayak 20-21 Mayıs
    2. Ayak 03-04 Haziran
    3. Ayak 24-25 Haziran
    4. Ayak 08-09 Temmuz
    5. Ayak 29-30 Temmuz

Bilgilerinizi rica ederiz.

Türkiye Binicilik Federasyonu

 Pony Ligi Taahhütname

Taslak programı