• TBF DUYURU NO : 63 / 2022 AT TERBİYESİ BALKAN ŞAMPİYONASI MİLLİ TAKIM BİLGİLENDİRME | 05.08.2022

16 - 18 Eylül tarihleri arasında Baicoi, Romanya’da düzenlenecek At Terbiyesi Balkan Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etmeye hak kazanan Yıldız Milli Sporcularımız belli oldu. 

5 Ağustos 2022 tarihli Yönetim Kurulu kararına istinaden milli sporcularımızın listesi takım ve ferdi olarak düzenlenmiş şekilde ekte belirtilmiştir.

Listede isimleri yer alan sporcuların (veya velilerinin) en geç 12 Ağustos 2022 Cuma günü 12.00’ye kadar info@binicilik.org.tr  adresine katılımlarını teyit etmeleri gerekmektedir.  

Milli kadromuzda yer alan sporcu ve atların FEI at ve vize işlemlerinin 12 Ağustos tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Balkan Şampiyonasına katılacak olan Milli sporcuların şampiyona angajman ücretleri Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından karşılanacaktır. 

Şampiyonaya katılacak atların gerekli sağlık sertifikalarının düzenlenmesi için at sahiplerinin 8 Ağustos Pazartesi günü İl Tarım Müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir. Listede bulunan atların sağlık sertifikalarının düzenlenmesiyle ilgili masrafların 500 TL tutarındaki kısmı Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından karşılanacaktır.  

2022 yılı At Terbiyesi Balkan Şampiyonasına katılma başarısını göstermiş tüm sporcularımızı ve atlarımızı, bu başarıda emeği geçen antrenörlerimizi, seyislerimizi, velilerimizi ve kulüplerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

2022 AT TERBİYESİ BALKAN ŞAMPİYONASI