• TBF DUYURU NO: 13 / 2021 PARA AT TERBİYESİ PROGRAM BİLGİLENDİRME | 11.03.2021

Sayın Kulüp Başkanlıkları
Sayın Sporcu ve Antrenörler 

Türkiye Binicilik Federasyonu’nun 2021  faaliyet yılı itibariyle resmi olarak  yarışmalarını başlatacağı Para At Terbiyesi yarışmalarına hazırlık amacıyla geçtiğimiz günlerde FEI Solidarity Projesi çerçevesinde Türkiye’de sporcu ve antrenörleri ile çalışan Sayın Patricia Nadoux aşağıdaki tarihlerde tekrar Türkiye’ye gelerek 29-30 Mayıs 2021 tarihlerinde Kemer Country Club’da düzenlenecek yarışmalara hazırlık amacıyla aşağıdaki programı uygulayacaktır.

Para At Terbiyesi kuralları gereği 28 Mayıs Cuma günü başka bir FEI Yetkilisi sporcuların Ulusal ve Uluslararası sınıflandırmaları yapılacaktır. 29-30 Mayıs 2021 tarihlerinde yarışmaya katılmayacak sporcuların dahi atları ile birlikte hazır
bulunup sınıflandırmalarını yaptırmalarını öneririz.

Para At Terbiyesi yarışmalarına katılacak sporculardan angajman alınmayacak ve sınıflandırma için FEI ye yapılacak ödeme federasyonumuz tarafından karşılanacaktır.

Yarışmalar TBF TV tarafından kayıt edilerek sayın Patricia Nadoux tarafından aynı gün sporcuların performansları video gösterim ile antrenörlerinin eşliğinde değerlendirilecektir. 

24-25 Mayıs Ankara Klinik
26-27 Mayıs İstanbul Klinik
28 Mayıs İstanbul KCC FEI Seviye (Kategori) Sınıflandırma
29-30 Mayıs KCC Para At Terbiyesi Yarışması (Yarışma sonrası video performans değerlendirme)
                                                  
Saygılarımızla

TBF