• TBF DUYURU NO : 66 / 2020 FEI LEVEL I ATLI DAYANIKLILIK ULUSLARARASI YARDIMCI ANTRENÖRLÜK KURSU | 10.08.2020

             Sayın Kulüp Başkanlıklar

             Sayın Sporcu ve Antrenörler,

 

14-18 Eylül ve 21-25 Eylül 2020 tarihlerinde İstanbul Anadolu Atlı Spor Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenecek olan FEI Level1 Atlı Dayanıklılık Antrenör kursu katılımcı listesi aşağıda yayınlanmıştır. Kurs ücretlerinin kurs tarihinden önce ödenmesi ve Ulusal 1. Kademe antrenörlerin vizelerinin güncel olması gerekmektedir. FEI kuralları gereği kurslara katılım adedi 12 kişi ile sınırlıdır. 

Atlı Dayanıklılık branşında FEI Antrenör Kursu düzenlenmesi konusunda sporcu ve kulüplerden gelen yoğun talep üzerine TBF sporcuların yeterli antrenörlük belgesi aranmaksızın sporcuların eğitimlerine ve branşın gelişimine katkısı olacağı düşüncesiyle, sadece Atlı Dayanıklılık branşına özel bir karar almış ve Ulusal 1 Antrenör Belgesi olmayan sporcuların da FEI kursuna katılımına onay vermiştir. Katılımcılar başarılı olmaları halinde FEI tarafından düzenlenecek FEI Level1 Atlı Dayanıklılık Antrenör Kursu Katılım Belgesi alacaklardır.

Ulusal 1 Antrenör Belgesi alma talebi olan ve katıldığı FEI Level1 kursunda başarılı olmuş katılımcılar, Spor Genel Müdürlüğü'nün 14 Aralık 2019 tarihli ve 30978 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Antrenör Eğitim Yönetmeliği, İKİNCİ BÖLÜM (Antrenör Eğitim Programı ve Sınavlara İlişkin Esaslar), Antrenör Eğitim Programı Madde 5, paragraf (1) ve (2) çerçevesinde daha önceki tarihlerde federasyonların inisiyatifinde düzenlenen antrenör eğitim ve kursları yukarıdaki tarih itibariyle Spor Genel Müdürlüğü Eğitim Dairesi tarafından kendi belirledikleri format içerisinde ve Resmi Gazete de yayınlanan şekli ile düzenlenebildiği için SGM tarafından periodik olarak düzenlenecek kursa katılmaları ve başarılı olmaları gerekmektedir.

Saygılarımızla

 

KATILIMCI LİSTESİ :

14-18 Eylül 2020

1.    Tahsin DOĞDU

2.    Çiğdem ÇAVUŞOĞLU

3.    Ertuğrul DEMİR

4.    Fatma Sevinç TOP

5.    Haluk YÜKSEL

6.    Jülide GÜLTEKİN

7.    Kathy Lynn AKKAYA

8.    Nergis PEHLİVAN

9.    Ömer Fethi ERGİN

10.   Sıtkı DOĞUŞLU

11.   Tekin ARAS

12.   Tolga PEKCAN

13.   Şadiye SERİN




 21-25 Eylül 2020

1.    Burak SÜZER

2.    Ercan AKGÜL

3.     Eser BEŞBUDAK

4.     Hasan Sencer BAŞTUĞ

5.     Hüseyin KÖSE

6.     İlayda BAŞTUĞ

7.     İnci YILMAZ

8.     İrem KAVRAZ

9.     Kadir BAŞTUĞ

10.   Metehan Berat ÖZYÜREK

11.   Burak YETER

12.   Tulya KURTULAN