• TBF DUYURU NO: 06/2019 YOUNG RIDER ACADEMY KAMP DUYURUSU | 06.02.2019

Sayın Sporcu ve Antrenörler,

Aşağıda belirtilen tarihlerde Bulgaristan’da Fransız antrenör Sayın Jean-Maurice Bonneau direktörlüğünde yarım gün manej, yarım gün teorik çalışmayı kapsayan Young Rider Academy kampları düzenlenmiştir.

16/18 Nisan 2019 Zhitnica
07/09 Mayıs 2019 Zhitnica
20/23 Haziran 2019 Bozhurishte (CSIO yarışmaları esnasında)

YRA Balkan bölgesindeki tüm ulusal federasyonlardan üçer sporcu ve bir antrenör davet etmektedir. Geçtiğimiz yıllarda sporcular ismen davet edilmekteydi, ancak katılan sporcuların tüm kamp dönemlerine devam etmemeleri nedeniyle bu yıl YRA yıl boyunca düzenlenecek ve son iki kampın tarihlerinin daha sonra duyurulacağı beş adet kamp çalışmalarına katılmayı taahhüt eden genç yetişkin binicileri davet etmektedir. Her yıl olduğu gibi son kamp döneminde sporcular YRA tarafından organize edilen yarışmaya katılacaklardır.

YRA üç at, üç sporcu ve bir antrenörün kamp dönemindeki konaklamalarını karşılamaktadır. Bu kamplara katılmayı arzu eden ve beş kamp çalışmasına katılacağını taahhüt eden genç yetişkin sporcularımızın yazılı taleplerini federasyonumuza iletmelerini rica ederiz. Kontenjan müsait olması ve genç sporcularımızdan talep gelmesi halinde YRA’den katılmaları için izin talep edilecektir.

Saygılarımızla

TBF