• TBF DUYURU NO: 90/2016 TBF AT HAYAT SİGORTASI | 30.06.2016

Sayın Kulüp Başkanlıkları
Sayın Sporcular

Değerli At sahiplerimizin dikkatine…

Uzun süredir yaptığımız çalışma ve temaslar sonucunda sevgili atlarımız sigortalanabilir hale gelmiştir. Dünyanın dördüncü büyük reasürans şirketi olan Hannover Rück SE güvencesinde ve Koru Mutuel Sigorta işbirliği ile hazırlanan At Hayat Sigortamız 1 Temmuz tarihinden itibaren Federasyonumuz aracılığı ile yaptırılabilecektir.

Her türlü ölümün karşılandığı temel hayat sigortası primi 15 yaşına kadar olan engel atlama atlarında atın değerinin %4.75’i, at terbiyesi ve binek atlarında %4’ü kadardır (50.000 liralık bir engel atlama atı için sigorta primi yıllık 2.375 lira tutmaktadır). Atların uygun vasıtalarla yurt içi ve yurt dışına yapacağı geçici seyahatler isteğe bağlı olarak ana teminata %0.25 ek primle dahil edilebilmektedir (kalıcı yer değişiklikleri önceden bildirilmelidir).

Sigorta primleri Federasyon tarafından tahsil edilecektir.Sigorta nedeniyle elde edilen bilgiler gizli tutulacak ve üçüncü şahıslarla paylaşılmayacaktır.Başvurular ekli form ile Federasyona yapılacaktır. Tescilli atlarla ilgili başvurularda atın adı, tescil numarası kalıcı olarak bulunduğu yer ve sigorta ettiren/menfaattarın bildirilmesi yeterlidir. Tescilli olmayan atlar için formun tamamı doldurulacaktır.

Sigorta formu ektedir.

Saygılarımızla,

TBF

SİGORTA FORMU