• 2015 ENGEL ATLAMA BALKAN ŞAMPİYONASI İKİNCİ GÜNÜNDE USTALAR VE GENÇ YETİŞKİNLER ŞAMPİYON OLDU! | 07.09.2015

Şampiyonanın ikinci gününde Genç Yetişkinler Takım Şampiyonasında Türk binicilerimiz ülkemizi gururlandırdılar. Yarışma iki manşlı olup Ece Kitiş Cassitano isimli atıyla 0/4, Talya Afyoneri Wervelwind 4 isimli atıyla 8/0, Kaan Karagülle Campari isimli atıyla 8/0 ceza puanıyla yarışmayı tamamlayarak toplamda 20 ceza puanıyla Balkan Şampiyonu oldular. Yunanistan 60 ceza puanıyla ikinci olurken, Romanya 84 ceza puanıyla üçüncü oldu.
Günün ikinci yarışmasında Ustalar Takım Şampiyonasında Türk binicilerimiz Altın madalya kazandılar. Yarışma iki manşlı olup Hulki Karagülle Skara Glen’s Cascador isimli atıyla 0/-, Sencer Horasan Duvkalle isimli atıyla 4/4, Oktay Sezek SIEC Zappa WH isimli atıyla 8/0, Can İnce SIEC Caro Ass isimli atıyla 21/0 yaparak toplam 12 ceza puanıyla Yunanistan, Romanya ve Hırvatistan’ı geride bırakarak Balkan Şampiyonu oldular. Yarışmada ferdi olarak koşan Yusuf Cem Kayacan Abner isimli atıyla 0/0 ceza puanı ile yarışmanın birincisi, Hulki Karagülle Skara Glen’s Cascador ile 0/0 ceza puanı ve 165,88 saniye ile yarışmanın ikincisi oldu.
Günün üçüncü yarışması Amazonlar Takım Şampiyonasında Türkiye’yi Costina isimli atıyla Dilara Pars, Malibu De Blondel isimli atıyla Serra Sengel, Amadeus isimli atıyla Zeynep Baştaş, Abdi İbrahim Nebreska isimli atıyla Sabriye Sevda Esirtgen temsil ettiler. İki manşlı yarışmayı Dilara Pars, 4/0, Serra Sengel 4/1, Sevda Esirtgen 0/17 ceza puanıyla takım olarak toplam 26 ceza puanı ile tamamlayarak üçüncü oldular. Hırvatistan toplam 13 ceza puanı ile birinci olurken, Yunanistan toplam 16 ceza puanı ikinci oldu. Ayrıca yarışmanın ikincisi Costina isimli atıyla 4/4 ceza puanı ile Dilara Pars, beşincisi ise 4/1 ceza puanı ile Serra Sengel oldu. Günün son yarışması Genç Atlar Yarışmasında ise Beysim Hüseyinoğlu Eoklahoma VDL isimli atıyla 0 ceza puanı ile dördüncü oldu.