• TBF DUYURU NO : 4/2019 ATLI DAYANIKLILIK SEMİNERİ | 31.01.2019

Sayın Kulüp Başkanlıkları,
Sayın at sahibi, antrenör, sporcu, veteriner hekim ve nalbantlar,

Türkiye Binicilik Federasyonu olarak 2019 yılı Atlı Dayanıklılık disiplini yarışma sezonu öncesi, uluslararası yarışmalar da hedef alınarak, atlarımızın sağlığını ön planda tutarak Fransız ve Brezilya milli takım antrenörü ve veteriner hekim Sayın Jean-Louis Leclerc tarafından 25 / 26 Şubat 2019 tarihlerinde İstanbul’da iki günlük bir seminer verilecektir.

Seminerin içeriği, Atlı Dayanıklılık disiplininde yetiştirilen ve yarışmalara katılan atların ahır bakımı, beslenmesi, psikolojisi, çalıştırılması, yarışmalara hazırlık, nal çakımları, hakemlik ve veterinerliği konularında sözlü ve slaytlar kullanılarak gerçekleşecek olup simultane İngilizce'den Türkçe'ye tercüme edilecektir.

Tüm atlı dayanıklılık camiasını; sporcu, at sahibi, antrenör, hakem, veteriner hekim ve nalbantlarımızı ücretsiz seminerimize davet eder, katılımlarını rica ederiz. Lütfen federasyonumuzla mail veya telefon ile iletişime geçerek katılımlarınızı 20 Şubat 2019 tarihine kadar teyit etmenizi rica ederiz, seminer yeri daha sonra duyurulacaktır.

Saygılarımızla

TBF