• MAHMUDİYE MESLEK YÜKSEKOKULU ATLI DAYANIKLILIK YARIŞMALARI SONA ERDİ! | 10.09.2018

07-09 Eylül 2018 tarihlerinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen Atlı Dayanıklılık Yarışmaları sona erdi.

Türkiye’de ilk kez AD-2* 120 km yarışması başarı ile tamamlandı. AD-2* 120 km Osmangazi Üniversitesi Kupası yarışmasında Bekir Dilari Kelebek isimli atıyla birinci, Erkan Demir Karşıyakalı isimli atıyla ikinci oldu.
UAD 1* 87 km, Geliştirme Yarışması 81 km, Geliştirme Yarışması 54 km ve Lisans 27 km olarak düzenlenen müsabakalara toplam 37 sporcu katıldı. 

Yarışma programı ve sonuçlar ile ilgili detaylara https://www.binicilik.org.tr/Yarisma/8559/mahmudiye-meslek-yuksekokulu-atli-dayaniklilik-yarismalari linkinden ulaşabilirsiniz.

Müsabakalara katılan sporcularımızı ve atlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu’na, Mahmudiye Belediye Başkanlığı’na, Bilecik –Eskişehir Veteriner Hekimler Odası’na, Mahmudiye Anadolu Tarım İşletme Müdürlüğü’ne destek ve katkıları için; bu yarışmanın organizasyonu için hazırlık yapan Sayın Ahmet Karaman’a, Sayın Ali Ekber Ün ve Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu personeline teşekkür ederiz.