• TBF DUYURU NO: 43 /2018 ATLI DAYANIKLILIK YARIŞMASI BİLGİLENDİRME | 11.04.2018

Sayın Kulüp Başkanlıkları
Sayın Sporcu ve Antrenörler,

Bildiğiniz üzere 07-08 Nisan 2018 tarihlerinde Edirne de yapacağımızı duyurduğumuz Atlı Dayanıklılık yarışmalarımızı hem sporculardan gelen erteleme talebi hem de Genel Kurmay Başkanlığımızın o bölgede yaşanan olaylar nedeniyle uygun görüş bildirmemesi, ardından da meydana gelen sel felaketi nedeniyle iptal etmek zorunda kalmıştık.

12-13 Mayıs 2018 tarihlerinde Kapadokya da yapılması planlanan Atlı Dayanıklılık yarışmamıza ev sahipliği yapacak ve uluslararası bisiklet turu ile birlikte ulusal TV lerden canlı yayınlayacak olan kuruluşun bu yıl için faaliyetlerini durdurma kararı alması üzerine federasyonumuz uygun olan en yakın tarihte yarışma düzenleme kararı alınmıştır. 

TBF 2018 Faaliyet Takviminde yer alan diğer yarışmalar nedeniyle portatif ahırlarımızı aşağıda duyurusunu yaptığımız tarihten daha erken bir tarihte kullanma olanağımız olmamaktadır. Bu nedenle Atlı Dayanıklılık yarışmalarımız 05-06 Mayıs 2018 tarihlerinde Victoryman Atlı Spor Kulübünde yeni bir parkurda düzenlenecektir.

Tüm sporcularımıza başarılar dileriz.

Saygılarımızla

TBF