• ATATÜRK KUPASI, İNÖNÜ KUPASI, TSYD KUPASI SONA ERDİ | 14.11.2016

Türkiye Binicilik Federasyonu organizasyonu ile Adana Atlıspor Kulübü'nde düzenlenen Atatürk Kupası, İnönü Kupası ve TSYD Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi. 

Atatürk Kupası Nındoxello ve Hasan Şentürk'ün oldu!
İkinci Skara Glen's Cascador ile Hulki Karagülle, üçüncü Dakota ile Burak Azak, dördüncü Champ's Son ile Ömer Çetin, beşinci Its A Fact ile Oğuz Dalmış oldu.Yarışmacılar ödüllerini Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Atıf Bülent Bora ve Türkiye Binicilik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri ve Adana Atlı Spor Kulübü Başkanı Özgür Yağmur'dan aldılar.

İnönü Kupası Jade De Lizami ve Tara Subaşı'nın oldu! İkinci Cassıus Clay ile Efe Utku, üçüncü Atleet ile Serra Yedikardeş, dördüncü Genzarova ile Nur Tuvana Baktıroğlu, beşinci Foxtrot ile Necmi Eren oldu.Yarışmacılar ödüllerini İsmet İnönü'nün torunu Can Bilgehan, Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Atıf Bülent Bora,Adana Atlıspor Kulübü Başkanı Prof.Dr. Özgür Yağmur'dan aldılar.Tüm binicilerimizi be atlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

TSYD Kupası Dordy ve Can Yaran'ın oldu! Yarışma ikincisi Zyvola ile Osman Ata Vanlı, üçüncü Kolhida ile Nil Hatipoğlu, dördüncü Emre Gür ile Casandra, beşinci Camilla 11 ile Lyn Nil Özgün oldu. Yarışmacılar ödüllerini Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Başkanı Adnan Poyraz ve Adana Atlı Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Özgür Yağmur'dan aldılar.

Yarışmaya katılan tüm sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.